Осоговска староградска вечер 2017

Во петок, 07.07.2017 со почеток во 20 часот на плоштадот „Карпошово востание“ ќе се одржи фестивал на староградски песни и серенади „Осоговска староградска вечер“.

Дефилето ќе започне пред ЛУ „Градски музеј“ со почеток во 19.15 часот.

Големина на фонт
Контраст