Прием за учесниците во проектот „Моја мала Европа“

Во рамки на проектот Моја мала Европа имплементиран од ООУ„Јоаким Крчовски“ од Крива Паланка финансиран од Еразмус плус на ЕУ согласно планот  за активнности учесници од шест држави вклучително и Р.Македонија (Полска, Шпанија, Португалија, Литванија и Бугарија) остварија средба со градоначалникот г. Арсенчо Алексовски. Градоначалникот на присутните им ја претстави општината и разговараа за идните планови и активности во рамки на проектот при што се отвори и дискусија од областа на образованието.

18275058_957692714373870_553968734712129613_n 18423679_957692407707234_2074728021075623341_n 18403378_957692864373855_5812741155736347802_n 18342810_957692664373875_524485982696664201_n 18301795_957692991040509_1270754780542788845_n 18301488_957692524373889_3087609716780168625_n 18301467_957692411040567_6023951516826262355_n 18275144_957692574373884_5602881017492092839_n

 

Големина на фонт
Контраст