Покана за учество на манифестацијата „Невестинско поклонение 2017“

Почитувани,

Општина Крива Паланка Ве поканува да земете учество на традиционалната културна манифестација „Невестинско поклонение на Свети Теодор Тирон 2017“. Манифестацијата ќе се одржи на ден 05.03.2017 (тодорова недела) во црквата Свети Теодор Тирон во село Конопница.

programa_small_2017

Поклонение на Свети Теодор Тирон

 

Големина на фонт
Контраст