Положено свежо цвеќе во чест на 11 Октомври

Во чест на 11 Октомври, Денот нa народното востание, делегација од Општина Крива Паланка положи свежо цвеќе на споменикот на паднатите борци пред зградата на Општинта. Цвеќе беше положено и од делегација од Сојузот на борците како и од претеникот во Собраниетот на РМ, Слаѓана Митовска.

14633310_1107218686027502_7794606487227063590_o 14707994_1107218692694168_7768216916583365249_o 14708078_1107218699360834_1148508309407807326_o 14711052_1107218772694160_9131340630937982318_o