Одбележан денот на независноста во Крива Паланка

Во рамки на одбележувањето на Денот на независноста на Република Македонија делегација од Општина Крива Паланка предводена од градоначалникот Арсенчо Алексовски, делегации од локалните институции, политичките партии и Сојузот на борци, положија цвеќе на споменикот пред Општината.