Со крводарителска акција одбележан Денот на пожарникарите

По повод 20 мај, Денот на пожарникарите, вчера во просториите на ТППЕ Крива Паланка се одржа крводарителска акција.

13220690_738213976321746_8595855910514684130_o 13246246_738213979655079_647202735990301630_o