Децата од Дневниот центар во посета на градоначалникот Алексовски

Денеска , 28 aприл 2016 година, по повод претстојните Велигденските празници, децата со посебни потреби од  Дневниот центар беа во посета кај градоначалникот Алексовски.   При посетата  тие традиционално му подарија вапцани јајца кои што сами ги изработуваат.

dneven_centar