Честитки за пензионерките по повод 8-ми Март

По повод претстојниот празник 8-ми Март, Денот на жената, традиционално и оваа година по седми пат, градоначалникот на општина Крива Паланка г.Арсенчо Алексовски , ги посети пензионерките во Клубот на пезионери, а воедно им подари каранфили и им го честиташе претстојниот празник со честитка за добро здравје, среќа и долг живот.

^456F17C5B52CEB37EA7001D9D2FDB43CAA6B340ABFBDC75A54^pimgpsh_fullsize_distr ^B2853ADBA5ADD87E8E09CD082DFC3B070F1802B1C7C713BA87^pimgpsh_fullsize_distr

^9EEA46EA18A532FBE7B4B399A573883D8D8EF730C6C84767A9^pimgpsh_fullsize_distr ^6A3C20C5A4B84F73B3BCE0006890C5D63EBE6577F55C5A7134^pimgpsh_fullsize_distr