Покана за изложба на фотографии „Моменти во Европа“

izlozba_Momenti_vo_Evropa

Покана за отварање на изложба на фотографии „Моменти во Европа“ од Игор Данајловски, во вторник 1 март 2016 година во 12 часот, во Градски музеј – Крива Паланка. Изложбата ќе биде отворена од 1 до 15 март.