Градоначалникот Алексовски оствари средба со пензионерите

Во понеделник, 08.02.2016, градоначалникот Арсенчо Алексовски оствари средба со Здружението на пензионерите на која присуствуваа и пратеничката Слаѓана Митовска, раководителот на ПИОМ Билјана Ивановска и в.д директорот на ЈЗУ Јоско Стефановски. На средбата се разговараше за повеќе актуелни прашања и проблеми од интерес за пензионерите како и за подобрување на нивниот статус и стандард.

12662497_585425494948471_6267168738857980216_n 12715346_585425258281828_2071980101663695309_n 12670225_585425701615117_509082717577369525_n 12669705_585425611615126_2525643877472978393_n