Крива Паланка во новогодишен амбиент

Новогодишни декорации го разубавија централното градско подрачје на Крива Паланка. Традиционално во пресрет на новогодишните и божиќните празници локалната самоуправа во соработка со ЈП „Комуналец“ се погрижија за украсувањето на општината.

http://www.k3.mk/category/index/1/0/351