Положено свежо цвеќе во чест на 11 Октомври

Во чест на 11 Октомври, Денот на востанието , делегација од Општина Крива Паланка положи свежо цвеќе на споменикот на паднатите борци пред зградата на Општинта.

12141609_941621195908690_4915966837345438734_n 10945510_941621202575356_6568426043047670006_n