Покана за студиска посета на општина Грос-Цимерн, Германија

Градоначалникот на општина Крива Паланка, г.Арсенчо Алексовски, претседателот на Совет на општина Крива Паланка, г.Борче Стојчевски, претставник од ПЕ на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, г.Славче Станковски, како и г.Миле Величковски претставник на производителите на храна, на покана на општина Грос-Цимерн од Германија ќе остварат студиска посета во рамките на проектот „ Би(о)латерално и смисловно користење на ресурсот храната“.

Соопштение за јавност на општина Грос – Цимерн

Опис на проектот