Положено свежо цвеќе по повод Денот на независноста

По повод 8- ми септември, Денот на прогласување на суверена, самостојна и независна Република Македонија, вчера Градоначалникот на општина Крива Паланка г.Арсенчо Алексовски со претставници од општинската администрација полиожија свежо цвеќе пред споменикот на паднатите борци пред општинската зграда, а исто така положија свежо цвеќе и пред споменикот во с.Огут.

String could not be parsed as XML