Асфалтирање на дел од патниот правец Крива Паланка – с. Градец

Асфалтирање на дел од патниот правец Крива Паланка – с. Градец (кај испосницата на Свети Јоаким Осоговски)  во должина од 300 метри. Изведувач на градежните работи е Лабино Трејд од Гостивар.

String could not be parsed as XML