Успешно одржан Општинскиот крос 2015

Денеска во организација на Училишниот спорт од Крива Паланка, а под покровителство на градоначалникот на Општина Крива Паланка, Арсенчо Алексовски се одржа шестиот по ред Општински крос 2015.

String could not be parsed as XML

На манифестацијата учествуваа ученици од основните училишта од трето до девето одделение и од средното училиште од прва до четврта година, во две категории машки и женски.

Должините на патеките по кои истрчаа беа различни при што за секоја категорија прво, второ и трето палсираните добија диплома и медалја.

Честитки за победниците и успеси во натамошните натпревари.