Одбележан 3-ти Декември, Ден на лицата со посебни потреби

По повод 3-ти Декември, Меѓународниот ден  на лицата со посебни потреби, Градоначалникот и претставници од Општина Крива Паланка  го посетија Дневниот центар за лица со посебни потреби.

Штитениците на дневниот центар приредија приредба за гостите, при што градоначалникот им подари две грејни тела за затоплување на нивните простории.