Делегација на Општина Крива Паланка присуствуваше на централната прослава по повод Илинден

Делегација на Општина Крива Паланка, предводена од градоначалникот Борјанчо Мицевски, денес присуствуваше на централната прослава на Мечкин Камен, по повод одбележувањето на најголемиот национален празник Илинден.

Нека ни е честит и вековит ИЛИНДЕН.