Велигденски креативни изработки за градоначалникот Мицевски

Штитениците од Одделението за дневен престој на лица со попреченост, денес беа во посета на градоначалникот на општина Крива Паланка, Борјанчо Мицевски.

Во рамки на посетата штитениците на Дневниот центар, во знак на благодарност и разбирање на потребите и проблемите со кои се соочуваат лицата со попреченост, на градоначалникот Мицевски  му подарија велигденски креативни изработки, а по повод престојниот христијански празник, Христовото Воскресение-Велигден.