Покана за манифестацијата „Шопска софра“2018

Во понеделник на 8 октомври во Етно гостилница „Воденица 3“ ќе се одржи манифестацијата „Шопска софра“ со почеток во 14 часот. Во рамки на манифестацијата ќе се одржи и средба на иселениците од кривопаланечкиот крај.