Честит 8-ми Септември Денот на независноста на Р.Македонија

Во чест на 8-ми Септември, Денот на независноста на Р.Македонија, делегација од Општина Крива Паланка предводена од градоначалникот г. Арсенчо Алексовски положи свежо цвеќе пред споменикот на паднатите борци во НОБ. 
Воедно градоначалникот Алексовски им го честиташе празникот на граѓаните на Крива Паланка.