Асфалтирање на дел од улицата „Ратко Минев“

Општина Крива Паланка асфалтираше дел од улицата „Ратко Минев“ во должина од 150 метри со просечна ширина од 3,5 метри. Изведувач на градежните работи е градежната фирма „Лабино-Трејд“ од Гостивар.

String could not be parsed as XML