Новогодишно обраќање на градоначалникот Арсенчо Алексовски

15740724_1184606914955345_974763027425781092_n 15747332_1184606541622049_255251271346389847_n 15747550_1184605921622111_7955967934183431697_n

Новогодишно обраќање на градоначалникот Арсенчо Алексовски