Промоција на стихозбирката „Креативна Бурлеска“ од Јоана Шишкова

Во понеделник 18.09.2017 во ЛУ Градски музеј беше промовирана стихозбирката „Креативна Бурлеска“ од Јоана Шишкова во рамките на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“.  На промоцијата  присустваа најголемите имиња на македонскиот театар и балет Милица Стојанова и Зоица Пуровска – Велевска.

String could not be parsed as XML