Промовирана стихозбирката „Истиот“ од Симон Грабовац

Во сабота на 16.09.2017 беше промовирана стихозбирката „Истиот“ од Симон Грабовац. Настанот е дел од програмата на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“.

[embpicasa id=”6467480540139892577″]

 

Големина на фонт
Контраст