Изложба на театарска фотографија од Љупчо Илиевски

Во четврток 14.09.2017 во просториите на ЛУ Градски музеј Крива Паланка беше отворена изложбата на театарска фотографија од Љупчо Илиевски „ПРИПИТОМУВАЊЕ НА КРИКОТ“. Изложбата е отворена во рамки на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“.

[embpicasa id=”6467469101202700337″]

 

 

Големина на фонт
Контраст