Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Joomla 1.5 template design door Websitebird
Јавни претпријатија

ПРЕЛИМИНАРНА СТУДИЈА
за развојот на спортско-рекреативниот туристички центар

“Калин Камен” со идејно-урбанистички решенија
Општина Крива Паланка

 

Отчет на градоначалникот

Патоказ емисија за Крива Паланка

Македонски Железници - Физибилити студија за коридорот VIII  - Источна делница
  http://mtc.gov.mk/new_site/mk/storija.asp?id=3407
http://www.mz.com.mk/Section7/Default.aspx
www.mtc.gov.mk
www.moepp.gov.mk
www.mz.com.mk

Кој е онлајн
Има 20 гости присутни

ЈКП Комуналец

Јавно комунално претпријатие „КОМУНАЛЕЦ“  Крива Паланка

Главни активности на претпријатието се:   

• Производство и  дистрибуција на чиста вода за  пиење
• Одведување на фекални  води
• Собирање,транспорт и  депонирање на цврст отпад
• Одржување на пазари на мало
• Погребни услуги


Адреса:  ул. Илинденска бр.17
Телефон: 031/375 -100; 031/ 375-747
e-mail:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 
Каталог на културни настани


Каталог на културни настани

e-градежна дозвола
Е-Општина-Пријави Проблем
Вклучи се, дај предлог

Патоказ
Дали ви се допадна емисијата за Крива Паланка на Алфа ТВ?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
Неоткриена Македонија

ЈП Македонска Радио Телевизија
02 3297170
02 3162777