logo

Video Informations

Новогодишно обраќање на градоначалникот Мицевски

Почитувани граѓани на Крива Паланка, мои ценети сограѓани! Времето на новогодишните празници е време кога се потсетуваме на моментите од годината што изминува, но и време во кое размислуваме за…