Video information

 • Прес-конференција на градоначалникот Мицевски

  Press conference of the Mayor Micevski

 • Пресконференција – РАСПЕАНО СИМИТЧЕ

  Press Conference & #8211; BREAKING SUMMIT

 • Подобра спортска инфраструктура за подобро здравје на сите

  Better sports infrastructure for the better health of all

 • 2019 – Година на инвестиции

  2019 & #8211; Year of investment

 • Прес конференција на градоначалникот Мицевски за случувањата во МЗ Мождивњак

  Press conference of the Mayor Micevski about the events in MH Mozdivnjak

 • Добредојде за првачињата во новата учебна година

  Welcome to the first graders in the new school year

 • Пресконференција по повод претстојните празнични збиднувања

  Press conference on the occasion of upcoming holiday events

 • Промотивно видео: ДОБРEДОЈДОВТЕ во Крива Паланка

  Promotional Video: WELCOME to Kriva Palanka

 • Посета на градоначалникот на Витина, г.Сокол Халити

  Visit of the Mayor of Vitina, Mr. Sokol Haliti

 • Еколошка акција „Општина без смет за поубав свет“

  Environmental Action "Municipality without waste for a better world"

 • Осогово – планина која плени со својата убавина

  Osogovo – mountain that captivates with its beauty

 • Една година отворена општина – Една година за граѓаните на Крива Паланка

  One year open – municipality One year for the citizens of Kriva Palanka

1 2 3 4 »
Font size
Contrast