What will be the budget of the Municipality of Kriva Palanka for 2020?

Во рамки на проектот „Мои пари, моја одговорност – партиципативно буџетирање на општините“, на 18.11.2019 година (понеделник), ќе биде презентиран Предлог буџетот на Општина Крива Паланка за 2020 година.

Настанот ќе се одржи во Големата сала со почеток во 11 часот, а граѓаните ќе имаат можност да дадат предлози и  активно да се вклучат во процесот на донесување на буџетот.

Font size
Contrast