logo

Announcements

Успешно одржан Општинскиот крос 2017

Денеска во организација на Училишниот спорт од Крива Паланка, а под покровителство на градоначалникот на Општина Крива Паланка, Арсенчо Алексовски, се одржа осмиот по ред Општински крос 2017. На манифестацијата…