logo
 • Соопштенија

 • Видео Информации

  • Меѓународен фолклорен фестивал Свети Јоаким Осоговски 2018
   Меѓународен фолклорен фестивал Свети Јоаким Осоговски 2018
  • Интензивирање на инвестициите и можностите за бизнис заедницата во Крива Паланка
   Интензивирање на инвестициите и можностите за бизнис заедницата во Крива Паланка
  • „Место каде минатото се сретнува со иднината“ манифестација во чест на Денот на Европа
   „Место каде минатото се сретнува со иднината“ манифестација во чест на Денот на Европа
  • Со свечен хепенинг во Крива Паланка одбележан Денот на Европа
   Со свечен хепенинг во Крива Паланка одбележан Денот на Европа
 • Видео пренос од седници на Совет

  • Свечена седница на Советот на Општина Крива Паланка
   Свечена седница на Советот на Општина Крива Паланка
  • 14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)
   14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)
  • 14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)
   14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)
  • 13. седница на Совет на Општина Крива Паланка
   13. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • Големина на фонт
  Контраст